Menu
Ik heb interesse

Hey! Ik ben anke

Ik geloof in de liefde. Maar niet in prachtig bewerkte foto's, gladde verhalen en snelle praatjes. Liefde wil je voelen en moet je een grote glimlach, rust en kriebels in je buik geven. Samen het leven delen en de wereld een beetje mooier maken. Dat is boerenliefde.

Een leven vol avontuur en warmte

Met een zelfgebouwde camper naar Frankrijk, hutten bouwen, de bossen in en oneindig knutselen en winkeltje spelen. Dat zijn de herinneringen uit mijn jeugd. Ik ben opgegroeid in een warm gezin, met jonge vitale ouders.

Mijn vader werkte in het onderwijs en was vaak thuis. Van hem leerde ik klussen en om écht te luisteren. En van hem kreeg ik zelfvertrouwen: waar een wil is, is een weg.
Mijn moeder was ons thuis. Zij ging pas studeren toen mijn broertje en ik ouder werden en werd uiteindelijk senior onderzoeker bij een grote gemeente. Ze leerde me om ergens voor te staan. Mijn ouders zijn inmiddels 50 jaar getrouwd en still going strong.

Van Den Bosch, via Eindhoven en Amerika, naar Gemert. Na 20 jaar ben ik weer terug in mijn ouderlijk dorp.
Hier woon ik met mijn vriend en onze vijf kinderen, in een samengesteld gezin. Soms zijn we met z’n tweetjes, maar vaker met z’n vieren of zelfs met z’n achten.

Randstad blauw

Je eerste baan vergeet je nooit meer. Ik mocht vijf jaar lang als intercedente bij Randstad werken. Randstad blauw, zeg ik altijd: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Zo’n eerste baan gun ik iedereen.

Toch kriebelde er iets. De wereld ontdekken doe je als je jong bent, dus nam ik ontslag en vertrok ik met een backpack naar Australië en Azië. Een jaar lang heb ik de wereld en mezelf mogen ontdekken. Een ervaring om nooit te vergeten.
Terug ik Nederland ging ik aan de slag bij een grote bank. Hier leerde ik organiseren en mocht ik mooie projecten draaien. Het was hard leren en werken in een zakelijke omgeving.

Het bloed kroop uiteindelijk waar het niet gaan kon. Het onderwijs, daar lag mijn hart. Al sinds de kleuterschool. Deeltijdonderwijs bleek een succes en zo eindigde ik mijn carrière in loondienst op een geweldige VMBO-school als wiskundedocent en coach. Er is niets mooier en fijner dan met jonge mensen werken. Met een grote glimlach en een traan nam ik in de zomer van 2022 afscheid om me volledig op Boerenliefde te storten.

Uit liefde voor de boer

Waar de liefde voor de boer vandaan komt? Mijn eerste liefde komt uit een boerengezin. Op zondagochtend hielp ik mee met het melken van de koeien. Ik hield van de gezelligheid op de boerderij. Van het feit dat er altijd tijd is voor een praatje en een koffie. Regelmaat, rust en reinheid. Mijn liefde voor de agrarische wereld was geboren.

Het mag duidelijk zijn: ik regel en organiseer graag. Dat begon al vroeg: schooltje spelen, met Lego bouwen, toneelspelen en radioshows maken. En dat bleef. Ook nu geniet ik van het organiseren van (kinder)feestjes of het bedenken van creatieve lessen op school. Maar ook voor het regelen van weekendjes weg en gezellige avondjes draai ik mijn hand niet om.

En als je dan ook nog avontuurlijk bent aangelegd, graag mensen ontmoet en van huis uit de wereld een beetje mooier wilt maken, dan komt dat ondernemersplan op een dag op tafel en gaat dat idee nooit meer weg.

Boerenliefde is 2022 ontstaan vanuit een missie:
alle vrijgezelle boeren in Nederland gelukkig maken in de liefde.

Zie je het al voor je?

arrow-downarrow-right