Menu
Ik heb interesse

Ik zoek een boer

Welkom bij Boerenliefde!

Geloof jij in een fijne relatie vol vertrouwen? Denk jij dat het leven leuker is samen en kijk jij er naar uit om jouw grote liefde te ontmoeten? Boerenliefde helpt! Samen met jou gaan we op zoek naar een maatje, de liefde van je leven. Benieuwd hoe we dat doen? Lees gauw verder. Eén ding is zeker: je gaat een leuke tijd tegemoet.
Lees verder

Die ene leuke boer? Die is op zoek naar jou!

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar Boerenliefde! Boerenliefde gaat over de liefde. Over de zoektocht naar liefde, om precies te zijn. Maar vergis je niet. We zijn geen relatiebureau. We bemiddelen niet en zijn geen duur online programma. In de luchtigheid van Tinder geloven we al helemaal niet. Waar we wel in geloven? In het vinden van de liefde.
Op Boerenliefde.com vind je boeren uit heel Nederland die op zoek zijn naar jou. Naar die leuke, lieve en serieuze vrouw die ook op zoek is naar een maatje. Naar een steun en toeverlaat. Krijg je al kriebels? Hieronder lees je hoe we te werk gaan.

Zo gaan we samen te werk

1

Het Start met een keuze

Je besluit om rustig rond te kijken op Boerenliefde.com. Je hebt een account aangemaakt met niet meer dan je naam, je leeftijd en een e-mailadres (en later pas je mobiele nummer om met Boerenliefde te appen over praktische zaken, zoals locatie en dieetwensen). Je hebt een keuze gemaakt op welke manier en voor hoe lang je wilt rondkijken op onze site. Nadat je je hebt geregistreerd kun je meteen gaan ontdekken welke leuke boeren (en boerinnen natuurlijk) er op de site staan. Van welke filmpjes word jij blij en wat vind je van de foto’s?
Registreren
2

We gaan door met een brief

En dan blijf je ineens hangen bij dat ene profiel. Wat een leuk filmpje! Wat een lieve man en wat een leuke lach. Jullie spreken dezelfde taal. Dit is ‘m! Je leest alles nog een keer door en bekijkt het filmpje meerdere keren. Tijd om een volgende stap te zetten. Je schrijft een brief waarin je jezelf voorstelt. Dat kan digitaal, via de pagina van de boer of met een handgeschreven brief via ons postbusnummer. Zodra je bent ingelogd, lees je er meer over.
3

Dan een lach op locatie

En dan popt er op een dag ineens een berichtje op je telefoon. Je brief is gelezen en er ligt een uitnodiging van de boer op je te wachten. Spannend! Je wordt verwacht op een bijzondere locatie in de buurt van de boer. Daar word je hartelijk ontvangen met een heerlijke high tea en zal je een ontspannen en gezellige dag tegemoet gaan. Een dag waarop je alle tijd krijgt om 1-op-1 kennis te maken met jouw boer. En als de klik er is, ontvang je diezelfde middag een uitnodiging voor een bezoek op de boerderij. Een weekje later mag je namelijk al kennismaken met jouw boer en zijn omgeving. Is de klik nog steeds aanwezig? Dan ga je, samen met twee andere vrouwen, met de boer op stap. Op een mooie locatie doen jullie een activiteit en leren jullie elkaar nog beter kennen. Voel je de kriebels al? Aan het einde van de dag hoor je of je mee mag op de 1-op-1 avond of dag.
4

En toen was er liefde

En zo zit je opeens in een heerlijke flow met je boer. Na een spannende eerste ontmoeting en een hele leuke activiteit samen, is het tijd om je mooiste outfit uit de kast te pakken. Je gaat een heerlijke middag of avond tegemoet met jouw boer. Jullie gaat lekker eten, naar een tof concert of naar het theater of een mooie wandeling in de natuur maken. Jij en je boer. Aan het einde van deze dag of avond weten jullie hoe het verder gaat. Word jij gelukkig met deze boer of twijfel je? Je mag ook verder kijken. Sterker nog, je mag zoveel boeren aanschrijven als je wilt. 

We starten met een openingspakket waarbij je maar liefst zes maanden  lang mee mag kijken en schrijven bij Boerenliefde. Hieronder vind je de link om je te registreren. 
!
Let op: we hebben een openingsaanbod! Registreer jij je nu, dan betaal je voor de eerste 6 maanden geen 50 euro maar 20 euro. Welkom!

Via de knop registeren maak je een account aan waarbij je enkel je naam en e-mailadres achterlaat. Je hebt geen verplichtingen en je account is voor niemand zichtbaar, ook niet voor de boeren. 
Je logt zo vaak in als je wilt en je mag onbeperkt schrijven.
Registreren
arrow-downarrow-right