Menu
Ik heb interesse

Ik ben een boer

Welkom bij Boerenliefde!

Geloof jij in een fijne relatie vol vertrouwen? Denk jij dat het leven leuker is samen en kijk jij er naar uit om jouw grote liefde te ontmoeten? Boerenliefde helpt! Samen met jou gaan we op zoek naar een maatje, de liefde van je leven. Benieuwd hoe we dat doen? Lees gauw verder. Eén ding is zeker: je gaat een leuke tijd tegemoet.
Lees verder

Welkom bij Boerenliefde. Boerenliefde?
Yep. Uit liefde van en voor de boer.

Je kent het wel, druk met je bedrijf, mooi werk, goed sociaal leven en ook jij hebt misschien tijdens de lockdown periode wel meer vrije tijd gehad dan je lief was. Misschien heb je in die tijd ook weleens gedacht wat balen zit ik hier weer alleen. Jammer eigenlijk want het leven samen is toch echt vaak leuker en fijner om samen te delen. Mooi dat je hier bent want wij zijn geen relatiebureau. Wij geloven niet in bemiddelen, dure online programma’s, in de luchtigheid van Tinder of in relatiewebsites waar jij uren op zoek moet naar die speld in een hooiberg. Je hebt wel wat beters te doen….
Daarom is een route bij Boerenliefde zo tof. Jij geeft groen licht en wij gaan voor je aan de slag. Dat doen we in een aantal stappen. Hieronder in de blokken lees je wat je kunt verwachten de komende drie maanden. Dat is de periode dat we samen aan de slag gaan en jij met een grote glimlach door het leven gaat! Lees even mee…..

Zo gaan we samen aan de slag

1

Het start met een filmpje

We starten met een bezoek aan jouw boerderij, waar je ons een kijkje geeft in jouw leven. Je vertelt ons wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie. Ondertussen maken we een filmpje en nemen we foto’s. Deze komen, na jouw goedkeuring, op jouw eigen pagina op de website. Deze pagina blijft zes weken online. Achter de schermen kijk je mee hoe vaak je pagina bezocht wordt. Spannend!

Let op: jouw pagina wordt alleen getoond aan leden met een betaald profiel. Je bent dus niet zichtbaar voor iedereen. Lekker anoniem.

2

We gaan door met een brief

Na zes weken staan we weer bij je op de stoep of valt er een pakket op de deurmat met de brieven (dit ligt aan de route die je kiest, maar dat is voor later). Je krijgt een week de tijd om alles rustig door te lezen, te bewonderen en je te verbazen over de moeite die de briefschrijvers doen om jou te leren kennen. Je maakt een keuze uit de brieven. 
3

Dan een lach op locatie

Op een zondagmiddag maak je, samen met Boerenliefde, kennis met de briefschrijvers. Je krijgt de mogelijkheid om ze allemaal 1-op-1 te spreken. Hoe zal het gaan? Voel je je ongemakkelijk? Hebben jullie lol of voeren jullie serieuze gesprekken? Misschien zijn er al kriebels of voel je juist de bevestiging om afscheid te nemen. Je zult verrast zijn hoeveel er duidelijk kan worden.
Van de uitgenodigde briefschrijvers mag je er vijf gelukkig maken. Zij mogen een week later kennismaken met jouw omgeving en jouw leven. Zeg het maar, komen ze bij je lunchen of organiseer je een barbecue? Aan het einde van de middag nodig je drie vrouwen uit voor een leuke activiteit, een weekje later. Deze activiteit bepalen we samen met jou. Het moet wel leuk blijven. Eén ding is zeker: tijdens een actieve of creatieve ochtend of middag leer jij de overgebleven kandidaten een stuk beter kennen. Bij wie slaat de vonk over? Welke twee vrouwen worden uitgenodigd voor de laatste stap?

4

En toen was er liefde

We naderen het einde. Er staat een ontzettend leuk weekend in je agenda. Spannend, maar vooral gezellig. Een weekend vol diepgang en mooie gesprekken. Onder begeleiding van Boerenliefde ga je nader kennismaken en gaan jullie samen een avond of dag weg. Naar een lekker restaurant, een spetterend concert of een mooi theater, bijvoorbeeld. Of ga je toch voor een mooie wandeling in de natuur? Waar je ook voor kiest, het wordt een weekend om nooit meer te vergeten. Het weekend wordt afgesloten met misschien wel de meest lastige keuze van de hele route. Teleurstelling en liefde liggen even heel dichtbij elkaar. Maar begrip is er. Net als een mooie herinnering en nieuwe vriendschappen. En belangrijker: die ene lieve die blijft. Jullie starten samen aan het nieuwe hoofdstuk in jullie leven.

Zie je het al voor je?

arrow-downarrow-right